Wittmann Battenfeld Spain, S.L - Equips per temperar motlles

Wittmann Flowcon

Caudalímetros o reguladors de cabal: treballen a força d'aigua

Fotografia de Caudalímetros o reguladors de cabal
En el caudalímetro Flowcon es reemplacen les vállvulas solenoides del model anterior, la qual cosa permet una millora significativa en el control de la temperatura. Les vàlvules de control del Flowcon es poden utilitzar com a simples, per monitorear el flux i en combinació amb un monitoratge del flux i en combinació amb un sensor per regular la temperatura del motlle. Les dades de procés tals com el flux i valors de temperatura es poden introduir en la pantalla tàctil de la caixa o directament en la pantalla del panell de control de la unitat de processament, ja que està connectada al caudalímetro a través d'una interfície.

El principal avantatge d'aquest tipus de regulador de flux és que pot ser ajustat manualment a causa que permet la vigilància electrònica contínua del flux preestablert i els valors de temperatura. Totes les dades es registren i es poden ajustar de forma automàtica a través de vàlvules de control proporcional.

Aquest equip ha estat posat a prova en moltes ocasions i ha demostrat la seva eficiència ja que la vàlvula de regulació fina de la sèrie 301 d'aquests equips Wittmann realitza la funció de regulació del cabal en aquest equip.

Delicadament, els canals de gran dimensió d'aquest equip garanteixen la pèrdua de baixa pressió i un alt cabal. A més d'això, aquest equip compta amb opcions addicionals actualment en desenvolupament com l'avantatge i capacitat de connectar-se directament a tots els models de màquines d'injecció de Wittmann Battenfeld, per exemple, així com la capacitat d'omplir les cavitats del motlle amb aire comprimit i de passar del regulat d'aigua freda a un dispositiu de control de temperatura. La configuració màxima d'equips de la sèrie FLlowcon plus a més de totes les funcions és de 4 x 12 circuits de refrigeració, que estan connectats entre si a través d'un cable de dades.