Trafic Mat y Mas, S.L. - Paviments esportius plàstics

Trafic Soft-Step

Catifes per a zones esportives: en polietilè i amb tractament antibacterias

Fotografia de Catifes per a zones esportives
La línia Piscines i Zones Esportives de Notrax, comercialitzades per Trafic Catifa, S.L., està concebuda per a la tranquil·litat i seguretat dels usuaris de les àrees d'oci. Fabricades en polietilè amb tractament antibacteriano, eviten el creixement de fongs i bacteris i afavoreixen la higiene en zones humides. El disseny d'aquestes catifes permet que l'aigua passi amb facilitat.

Aquesta gamma recull una àmplia gamma de catifes càlides i agradables en trepitjar descalç, fàcils d'instal·lar i canviar d'ubicació. La seva base antilliscant millora la seguretat, disminuint considerablement el risc de caigudes.

Soft-Step és el producte estavella d'aquesta línia; lleugera, higiènica i segura, és una catifa ideal per instal·lar en piscines, dutxes, vestuaris, sales de taquilles, vestidores, saunes, etc. Per a zones esportives, està disponible el model Slabmat, una catifa antilliscant de cautxú, ideal per a la seva col·locació en sales de peses, pistes de patinatge o camps de golf.

Dins de la mateixa família de productes, Trafic ofereix també catifes per a zones de trànsit en exterior i models indicats per a l'entrada a aquestes instal·lacions.