Tallers Antoni Miquel, S.L. - Carretons elevadors tèrmics

Linde E 35-50/600 HL

Carretons de càrrega lateral: amb capacitat per 3.500 i 6.000 kg

Fotografia de Carretons de càrrega lateral
Carretons de càrrega lateral amb capacitat per 3.000 a 6.000 kg

La gamma Limiti S 30 a S 60 de carretons accionats per motor de càrrega lateral amb capacitats que varien des de 3.000 fins a 6.000 kg proporcionen una solució per a la manipulació de càrregues de gran longitud o amplària com són els paquets de troncs, canonades, plaques d'acer o càrregues de similars dimensions.

Dissenyades per manejar les càrregues per mitjà de forquetes que arriben als laterals, la gamma de carretons de càrrega lateral Boga és capaç d'emmagatzemar i recuperar càrregues de gran longitud en passadissos que siguin més estrets que l'amplària del propi carretó, amb la finalitat de treure el màxim partit possible a l'espai disponible.

Equipades amb transmissió hidrostàtica Boga i amb un potent motor dièsel d'alt parell motor, aquests robusts carretons de càrrega lateral proporcionen un elevat rendiment amb precisió i control. Una cabina ergonòmica per a tot tipus de condicions ambientals garanteix que l'operari pugui treballar amb total confort i seguretat amb independència de la meteorologia, optimitzant així la productivitat.