ULMA Carretillas Elevadoras - Carretons especials

Hubtex Serie 2126

Carretó elevador elèctric: de càrrega lateral multidireccional

Fotografia de Carretó elevador elèctric
Els carretons elevadors de la sèrie 2126 d'Hubtex, que distribueix Ulma Carretons Elevadors, són multidireccionales i estan especialment dissenyades per a la manipulació de càrregues laterals, entre 3.000 i 4.500 kg.

És un model universal compacte que permet la fàcil manipulació de paletes i altres materials de grans longituds; 3, 6, 12, 14 m o superiors.

Aquestes màquines es caracteritzen pel xassís articulat realitzat en dues peces i provat en diferents aplicacions, equipat a més amb dues rodes de tracció i dues de càrrega dobles per superar qualsevol desnivell en el sòl.

Altres característiques d'aquests carretons són els portahorquillas especials que permeten la manipulació de càrregues de fins a 12 m de longitud i 1.800 mm d'ample. El seu disseny i sistema de treball permeten estalviar molt espai en magatzems, fins i tot per mitjà de l'ús de sistemes de guies de via amb una distància de seguretat de només 100 mm a cada costat. Van equipades també amb un fre regeneratiu electrònic lliure de manteniment gràcies als controladors Mosfet que asseguren el màxim rendiment de la bateria.

A més, el maneig de totes les funcions hidràuliques, igual que la preselecció de sentit de marxa, es realitzen per mitjà d'un “joystick” dissenyo Hubtex, que permet executar ràpidament i de forma segura tots els moviments sense canviar constantment la posició de la mà.

Així mateix, els mastelers d'elevació són estables i sòlids, amb protecció hidràulica interna (sense enrollador de mànega) i amb una gran capacitat residual fins a en el cas de centres de gravetat de gran distància.

D'altra banda, basant-se en la tecnologia de corrent altern, la 2126 ha estat equipada amb dos motors de tracció de corrent trifàsic d'alta potència més una bomba hidràulica (tecnologia AC).