Iberclean, S.A. - Captadors de pols

DM 7000

Captador de pols: amb cartutxos filtrantes

Fotografia de Captador de pols
El captador de pols amb filtre de cartutx DM 7000, distribuït per Iberclean, S. a., està dissenyat per al seu treball ininterromput, fins i tot durant el procés de neteja del filtre. Assegura la separació de fins a les més fines partícules en la indústria química, metal·lúrgica, farmacèutica, etc.

Opcionalment, l'entrada d'aire es pot transformar per a conductes de diàmetres de 224, 250, 280, 315, 355 i 400 mm. A més, pot incorporar sortida d'aire amb reixeta (estàndard) o amb corba (amb o sense silenciador), quadres elèctrics per a l'arrencada directa o estavella/triangle i manòmetre diferencial per al control d'estat de pol·lució del filtre.

Pot incorporar presostato economizador per a l'ajust de la pèrdua de càrrega màxima admesa en el filtre, adaptador amb brida per a la connexió d'una vàlvula de descàrrega manual o automàtica i adaptador per a muntatge sobre un dipòsit o sitja. A més, per a la instal·lació en exteriors, se li pot aplicar un tractament resistent a la intempèrie i inclemències del temps.

El seu funcionament consisteix en l'entrada de l'aire carregat de partícules cap a la càmera d'expansió preseparadora: el Dustmaster. A partir d'allí, les partícules relativament pesades són separades caient a l'interior del dipòsit de 70 l. La resta de partícules més fines són filtrades en l'exterior del cartutx de filtraje per caure, posteriorment, en el mateix dipòsit. L'aire filtrat i net flueix llavors a través dels porus del filtre cap a la càmera superior d'aire, per ser retornat a l'ambient de treball o conduït a altres zones o a l'exterior.