Pöppelmann Ibérica, S.R.L.U. - Proteccions per a emmagatzematge

GPN 205

Caperuzas flexibles: per a la protecció de rosques de fàcil muntatge i desmuntatge

Fotografia de Caperuzas flexibles

Una de les últimes incorporacions al programa estàndard de taps i caperuzas Kapsto de Pöppelmann són les flexibles caperuzas GPN 205 per a la protecció de rosques de fàcil muntatge i desmuntatge. Concebudes especialment per a la protecció durant el transport de components, perns i espigues, així com per a tubs amb rosques exteriors i impedeixen tant la deterioració de la rosca com l'entrada de brutícia en cossos buits amb els seus corresponents endolls, estan optimitzades per a alts requeriments de neteja. Fabricades en EVA (Etilè Vinilacetato) pigmentado en groc i sense suavitzants i estan disponibles al programa estàndard per a set rosques regulars mètriques i fines des de M 10 fins a M 22, així com per a set rosques exteriors de tubs des de G ¼ fins a G 1.

Per encàrrec fabriquen realitzacions especials, per exemple, per a altres longituds de rosques o que ofereixen resistència a la temperatura.

La cara interna de les caperuzas GPN 205 disposa de superfícies d'agarri en adreça axial. Solament aquesta superfície toca els contorns de les rosques a protegir en cas d'utilitzar les caperuzas en parts sensibles durant el transport o magatzematge, Així permeten un fàcil i ràpid muntatge sense abrasió i més tard un desmuntatge sense esforç per no danyar la rosca. No obstant això, aquestes superfícies d'agarri estan modelades amb tan alta precisió que asseguren el necessari grau d'autoretención i no poden desprendre's de forma involuntària.

La gamma estàndard de Kapsto, en continu desenvolupament i produïda per Pöppelmann en les seves instal·lacions comprèn, a més de les caperuzas de protecció de rosques GPN 205, més de 3.000 versions diferents d'elements de protecció de plàstic, que estan disponibles de forma immediata ex estoc. Un equip d'enginyers desenvolupa solucions especials, que combina per exemple funcions de protecció i muntatge exactament d'acord a les necessitats del client.