Pepperl + Fuchs, S.A. - Components per a RFID

Pepperl + Fuchs F190

Capçals de lectura/escriptura UHF: compacte i versàtil

Fotografia de Capçals de lectura/escriptura UHF

Els capçals de lectura/escriptura UHF F190 són ideals per al sector de la logística i la indústria automobilística. Aquest dispositiu destaca pel seu interval de lectura normal de 0,2 a 1,5 m. De sòlida tecnologia, es pot usar en una àmplia gamma d'aplicacions i resisteix les condicions ambientals més adverses. A més, és compatible amb tota la família de productes IdentControl, facilitant la seva integració en tots els processos. Amb el capçal UHF F190 es poden detectar alhora diversos productes d'un contenidor utilitzant la lectura de múltiples etiquetes. Això redueix la complexitat i el temps de processament simultàniament.

Les etiquetes UHF s'afegeixen directament als productes. Quan aquestes entren en el camp de lectura del F190, la informació de l'etiqueta es transmet al capçal de lectura i a la interfície IdentControl. Mentre que abans les dades de cada etiqueta es transmetien de forma individual, el F190 transmet les dades en paquets. Això permet que es transmeti la informació de fins a 40 etiquetes al capçal en un únic pas.

La funció d'escriptura del F190 permet modificar la informació de les etiquetes per als passos de producció posteriors. El capçal de lectura/escriptura controla els processos de muntatge de carrosseries de cotxes perquè s'utilitzin correctament les peces necessàries per al model en qüestió. Les etiquetes múltiples proporcionen dades crucials per al sistema de control de la producció de manera que les peces adequades s'utilitzin i muntin en cada vehicle.

En la indústria automobilística, la productivitat i la fiabilitat tenen la màxima prioritat. Molts passos de la producció es realitzen simultàniament en espais molt reduïts. L'interval de lectura selectiva del F190 es pot configurar fàcilment per eliminar qualsevol influència d'altres processos propers.

Característiques principals:

- Lectura simultània de fins a 40 etiquetes.

- Carcassa compacta i resistent per al seu ús en condicions ambientals adverses.

- Interval de lectura seleccionable per programari per millorar la seguretat dels processos.

- Fàcil integració en els sistemes IdentControl ja existents.