Kineo Ingeniería del tráfico, S.L. - Càmeres de vigilància

Càmera fotogràfica: per a sistema d'ANPR

Fotografia de Càmera fotogràfica
Disposar d'imatges del nivell apropiat de qualitat és una qüestió crítica per a un sistema d'ANPR. Les càmeres fotogràfiques d'ultra baixa il·luminació B/N proporcionen alta resolució i alta intensitat fins i tot en les gammes ANAR (infra-vermelles) per a imatges tant durant el dia com durant la nit. Amb la càmera fotogràfica per ANPR s'inclou un dispositiu iluminador ANAR per proporcionar les condicions òptimes d'il·luminació per prendre una imatge.

L'iluminador ANAR aquesta construït amb LEDs de molt baix consum, i treballa com un flaix. Per això, el consum d'energia és de solament 20 W mentre que la potència de l'emissió lluminosa és de 2000 W. Quan l'iluminador llança el seu flaix infra-vermell (ANAR), la càmera fotogràfica presa una imatge de la matrícula del vehicle que passa, que serà transmesa com un senyal de vídeo analògica. Com l'iluminador ANAR funciona en una longitud d'ona imperceptible per a l'ull humà no hi ha disturbi per als conductors.

La càmera de vídeo constitueix una sola unitat incloent una càmera fotogràfica, un flaix ANAR de 2000 W, un filtre ANAR i un sincronitzador especial dissenyat i optimitzat per a les aplicacions de la identificació de la placa del vehicle. L'abast efectiu de l'equip és de 4 m fins a 13 m, però pot variar, depenent de les condicions d'ambient (temps, llum del sol, boira, etc.) i de les característiques de les matrícules.

La càmera de vídeo inclou els components següents:

Càmera d'alta resolució, ultra baixa il·luminació, B/N, per a aplicació ANPR.

Iluminador infraroig sincronitzat amb la càmera fotogràfica de 2000 W eficaços.

Lent de l'alta qualitat.

Coberta intempèrie.

Font d'alimentació i caixa de connexió externs, opcionals.

La càmera de vídeo s'ha dissenyat especialment per ANPR. No obstant això la càmera de vídeo es pot aplicar perfectament en molts altres usos on és necessària una qualitat excepcional de la imatge.