Joskin, S.A. - Remolcs agrícoles

Joskin Drakkar

Caixa de gran volum: per a nombroses aplicacions

Fotografia de Caixa de gran volum
La caixa de gran volum, de Joskin, es dedica a les obres de transport més diverses. Les aplicacions són nombroses; transport de cereals, polpes, patates, ensilaje d'herba o de blat de moro i fins i tot per al transport de patates. La caixa alta d'1,75 m pot contenir un volum de 37m³ DIN. Aquesta capacitat es pot augmentar si s'afegeixen realços. Proveïda d'una estructura alleujada amb parets sintètiques, la caixa Drakkar presenta un pes en buit reduït i comporta una rendibilitat suplementària quant a la productivitat i el consum d'energia.

La innovació d'aquest equip concerneix sobretot a la descàrrega. En aquest sentit, la paret frontal mòbil s'acciona per un sòl d'alta resistència acte-enrollante. La matèria es transporta literalment fora de la caixa. La caixa forma un conjunt perfectament estanc. La paret frontal està proveïda amb cintes laterals, de manera que la matèria no es desbordi en la part davantera i en els costats. És important destacar la gran regularitat de la descàrrega que no comprimeix la matèria: la paret mòbil només acompanya la matèria sense empènyer-la. En la part posterior de la caixa, el sòl s'enrotlla automàticament. La potència feble que es precisa, redueix de forma considerable el consum de carburant. La descàrrega és òptima : estabilitat, seguretat, rapidesa, sense residus dins de la caixa, així com fluïdesa al llarg de les parets sintètiques.

Quant a la càrrega de mercaderies, excepte el devertido tradicional per a dalt, és possible la càrrega condicionada per la porta posterior.

Per Joskin, aquest sistema representa una rendibilitat enorme per a l'usuari: rapidesa i regularitat de descàrrega, estabilitat, guany d'energia i polivalència. Tot això, gràcies a la facilitat de tracció provada dels xassís Joskin amb els trens rodants Hidro-Tàndem i Hidro-Tridem.

A més dels realços fixos d'alumini ja existents, també és possible equipar la caixa polivalent Drakkar amb realços hidràulics. Aquests realços hidràulics de 500 mm d'altura troben la seva utilitat quan es parla del tema de la facilitat durant la càrrega. En efecte, quan estan rebaixats, autoritzen una càrrega facilitada, sense necessàriament ha d'utilitzar un carregador de gran altura. L'hidràulic permet també poder manar aquestes extensions segons demanda, cada costat separadament o de manera seqüencial i això des de la cabina del tractor. Aquest avantatge resulta molt útil durant campanyes d'ensilaje en el camp.

A més, per respondre a la demanda del mercat i amb l'objectiu de ser encara més competitiu, Joskin compta amb una versió dels seus models Drakkar: aquests estan disponibles amb una altura de caixa d'1,50 m, com a complement de les caixes d'1,80 m actualment proposades dins de la gamma.