Transformados Torres Martí, S.L. (Grupo Tatoma) - Altres equips per a elevació i desplaçament

Bola transportadora

Boles transportadoras: per a transport manual

Fotografia de Boles transportadoras
Les boles transportadoras són multi-direccionals per a la manipulació de materials i embalums pesats, estan fabricades amb materials de la més alta qualitat. Aquestes boles consten d'una bola d'acer inoxidable de rodadura de gran capacitat de càrrega assentada sobre petites boles de coixinet i tot això encapsulat en una cazoleta d'acer cincado. El disseny redueix enormement la fricció i permet que grans càrregues puguin ser desplaçades amb un esforç mínim. Les boles transportadoras generalment poden ser utilitzades per treballar en qualsevol adreça.

Càlcul de la quantitat necessària de boles.

El pes de la unitat a transportar hauria de ser dividit per 3. El resultat ens donarà el valor de la màxima càrrega que cadascuna de les boles hauria de poder suportar.

Distàncies

El pas es calcula dividint el lateral més estret de la unitat a transportar entre 3,5, p.i. si el costat menor és de 350 mm, obtenim que el pas entre centres de bola ha de ser de 100 mm. Això assegura que sempre 3 boles en el costat més estret estaran suportant la càrrega alhora.

Mesures: 55 x 40

Càrrega Màxima admissible: 250 kg.