Hosokawa Solids, S.L. - Bàscules dosificadores

solids system-technik

Bàscula de cubeta giratòria: per a la pesada de microcomponentes

Fotografia de Bàscula de cubeta giratòria
Per a la pesada de microcomponentes, el Solids Solutions Group ha desenvolupat una bàscula de cubeta giratòria. El compacte aparell ofereix una exactitud de pesada de fins a 1 gram en una resolució d'escala de fins a 0,5 grams. Les diferents grandàries possibiliten un camp de pesada de fins a 50 kg.

La bàscula s'instal·la preferiblement en una carcassa protectora contra la pols, a fi d'excloure influències externes i d'aquesta forma evitar l'emissió de pols en el seu entorn durant els processos d'ompliment i buidatge. Es realitzen automàticament tant el calibratge com el control de funcionament regular. El mòdul de dosatge integrat per 1 component està equipat amb un Profibus que es connecta de forma directa amb un sistema de dosatge. Després de la introducció del valor nominal, es dosa mitjançant un aparell dosificador de microcomponentes extern. Estan previstes totes les funcions rellevants tals com tarado, control de repòs, connexió corrent gruix/fi, correcció automàtica de cua, control de tolerància i la posdosificación automàtica. A més estan previstes sortides digitals per al comando directe del dispositiu de dosatge.

Opcionalment se subministra la bàscula amb un sistema d'administració de fórmules, amb el qual es processa automàticament una de les fórmules en memòria. La bàscula de cubeta giratòria és precisa i eficient, de senzill muntatge i comparativament econòmic. En el cas de productes amb perill d'explosió, l'aparell se subministra amb certificat Atex.