Tecnipesa Identificación, S.L. - Impressores-aplicadores d'etiquetes

APL- 4000

Aplicador d'etiquetes: sistema automàtic

Fotografia de Aplicador d'etiquetes
L'APL- 4000 de Tecnipesa és un sistema automàtic impressor aplicador d'etiquetes autoadhesivas a temps real, dissenyat per codificar cada embalatge secundari, per o sense contacte i a una elevada velocitat.

Cada equip pot ser, a més, connectat a PC, on-line (Ethernet), per aplicar en temps real l'etiqueta recentment impresa en productes tant en moviment com a estàtics.

Per a la impressió d'etiquetes, l'APL 4000 permet integrar els varis motors de transferència tèrmica A-Class de DATAMAX que han estat desenvolupats específicament per al seu ús en aplicadors automàtics. El seu alt rendiment es tradueix en: resolució de 8 a 23 dots/mm., fins a 300 mm/s. de velocitat d'impressió i 4" o 6" d'ample d'impressió.

En els equips APL, la mecànica, la pneumàtica i l'electrònica s'integren adequadament per satisfer les exigències habituals d'equips que, com l'APL - 4000, operen en ambients industrials.

Com a resultat, l'APL 4000 és un complet sistema per a la identificació d'embalatges com a caixes, paquets, sacs, etc., aconseguit elevats nivells de precisió i fiabilitat, oferint facilitat d'ús i manteniment així com flexibilitat i adaptabilitat a qualsevol línia de producció.