OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Equips d'alçada

Horizon VAC-1000 / VAC-600H

Alzadoras: sistema d'alimentació basat en el tambor d'aspiració

Fotografia de Alzadoras
Horizon, presenta la sèrie d'alzadoras VAC-1000 / VAC-600H, aquestes alzadoras recullen el testimoni de les VAC-100 / VAC-60H.

Les alzadoras, aprofiten el disseny del sistema d'alimentació basat en el tambor d'aspiració, el qual proporciona, una alimentació estable, ràpida i de gran qualitat.

Les alzadoras incorporen una pantalla tàctil de gran format a color, a més d'un comandament de control a distància sense cables. Les funcions més habituals es poden governar des d'aquest comandament sense fil. El sistema de detecció de falta i doble fulla, també ha estat actualitzat. S'han substituido els llums d'incandescència per LED’s de vida més llarga i millor poder de lectura de gramatges elevats. El sistema d'aire, base de les alzadoras d'aire, també ha estat totalment remodelat. Les alzadoras incorporen ara unes turbines amb un 33% d'increment en la potència. També els ajustos de bufat i aspiració de cada safata ara són individuals.

Les alzadoras Horizon VAC-1000 / 600H, poden incorporar un sistema de lectura per càmera CCD en cada safata. Alimentació intel·ligent, la qual permet que es pugui alçar un nombre variable de fulles de cada estació.

Les alzadoras Horizon VAC-1000 / 600H es poden connectar als trens de revistes SPF-200A / SPF-20 i Stitch Liner. També disposen d'una àmplia gamma de safates receptores i apiladores.

El sistema d'alçat VAC-1000 / VAC-600H, es pot compondre de fins a 6 alzadoras, les quals permeten configurar-se a voluntat de l'operador, per exemple, quatre alzadoras, alçant cap a un tren de revistes i dues cap a enrere de manera simultània. També es poden usar tres alzadoras, confeccionant una revista i les altres tres alzadoras tot esperant que s'acabi el paper de les alzadoras que estan alçant.

Les principals característiques tècniques són:

VAC-1000:

Mínim format de paper: 148 x 148 mm.

Màxim format de paper: 350 x 500 mm.

Capacitat de càrrega per estació: 55 mm.

Tensió d'alimentació: 220V 1 fase.

VAC-600H

Mínim format de paper: 120 x 148 mm.

Màxim format de paper: 350 x 500 mm.

Capacitat de càrrega per estació: 130 mm.

Tensió d'alimentació: 220V 1 fase.