Suministros Ilaga, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Suministros Ilaga, S.L.
C/ del Crom, 122
08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑932327411  
🖷:  +34‑932324031
w:  www.ilaga.es
Distribuïdor de maquinària per a la realització, cura i manteniment de les àrees verdes.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Suministros Ilaga, S.L.

Des de 1930, en Subministraments ILAGA tenim un compromís: Assessorar i donar el millor servei als nostres clients disposant a tot moment de la millor oferta en maquinària per a la realització, cura i manteniment de les àrees verdes.

Una extensa gamma en maquinària, així com en eines, accessoris i complements per a jardineria tant per al jardiner professional (empreses de manteniment, jardiners, paisatgistes, ajuntaments, àrees poliesportives, etc.) com per al particular, ampliada any rere any, ha fet possible que la nostra empresa estigui catalogada com una de les més importants del sector; amb presència en les fires més importants del mercat i un complet calendari de demostracions i presentacions dels nostres productes.

En Subministraments ILAGA sabem que el servei és tan important com la qualitat de les nostres màquines, per això els nostres Clients tenen a la seva disposició al nostre personal especialitzat, amb anys d'experiència en el sector, així com els nostres tallers per a la reparació de les nostres màquines, un estoc permanent de més de 10.000 referències de peces de recanvi i la nostra extensa xarxa de punts de distribució en tota Espanya; tot això fa possible la garantia de funcionament de les nostres màquines a tot moment. Els nostres distribuïdors en tota Espanya estan a la seva disposició per informar-los sobre les nostres màquines i donar-los assessorament tècnic.

Tots els anys duem a terme demostracions vàries de la nostra maquinària, sol·liciti informació sense compromís al seu distribuïdor més proper. Més de 75 anys d'experiència ens avalen, i, com sempre, estem a la seva disposició; la seva satisfacció és el nostre objectiu. No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres pel que pugui precisar: Informació tècnica, assessorament, preus, etc.