Schréder Socelec, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Schréder Socelec, S.A.
Av. Roanne, 66 - Pol. Ind. El Henares
19180 Marchamalo (Guadalajara) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑949325080   +34‑914902637  
🖷:  +34‑949250478
w:  www.schreder.com
Fabricació de sistemes per a il·luminació

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Schréder Socelec, S.A.

Socelec fabrica sistemes per a il·luminació d'alta qualitat: enllumenat decoratiu, per a túnels, viari, industrial i per a aplicacions especials.

El marcat caràcter tecnològic del Grup Schréder, amb més de 100 anys d'experiència en tècniques d'il·luminació, permet liderar mundialment el sector de la il·luminació.

SOCELEC està consolidada com l'empresa capdavantera en disseny i fabricació d'aparells per a l'enllumenat públic, urbà, esportiu, industrial, de túnels, així com per a aplicacions especials. Igualment, ofereix una àmplia gamma de suports d'enllumenat i solucions integrals per a l'enllumenat arquitectural.

Té delegacions comercials distribuïdes en tot el territori nacional i una Oficina Tècnica a la disposició d'arquitectes, urbanistes, dissenyadors,... per elaborar un projecte personalitzat i oferir solucions integrals en il·luminació.

Els nostres productes d'il·luminació de molt alta qualitat fotomètrica i mecànica es basen en les prestacions, la innovació i la qualitat, sempre amb el compromís d'optimitzar al màxim l'ús d'energia, conjuminant en un mateix producte baix consum energètic i un elevat rendiment fotomètric.