Posimat, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Posimat, S.A.
Av.Arraona, 23, Pol. Industrial Can Salvatella
08210 Barberà del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑937297616  
🖷:  +34‑937188856
w:  www.posimat.com
Sistemes de maneig d'ampolles de plàstic buides

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Posimat, S.A.

Posimat és el líder mundial en fabricació i sistemes de maneig d'ampolles buides de plàstic: posicionadores, sitges, transportadors per aire, transportadors màssics, etc.

La companyia va començar la seva singladura en1977, a Sabadell, prop de Barcelona (Espanya), quan el seu President Don Jaime Martí, va fabricar el primer posicionador Posimat. Des d'entondes, Posimat ha fabricat més de 3.800 unitats que estan repartides per tot el món.

En 1986 es va produir el trasllat a unes noves instal·lacions a Barberà del Vallès (Barcelona), més grans i modernes.

En 1997 es va produir el trasllat a la seu principal actual, també a Barberà del Vallès, sobre un terreny de 6.000 m2, permetiendo així donar resposta a les creixents comandes dels clients.

Aquestes dues plantes de Barberà permeten a POSIMAT proveir als clients no tan sols dels equips necessaris per al maneig de les ampolles de plàstic (sitges, posicionadores, transportadors per aire, despaletizadores,...) sinó també de l'enginyeria completa des de la sopladora fins a la llenadora.


Des d'aquesta seu principal a Barcelona se serveix a Europa, Àsia, Oceania i Africa.

Ja des de 1991 Posimat està present en els USA des d'on ser serveixen les Américas.

Actualment, la seu americana es troba a Miami, Florida. Comptem amb unes instal·lacions de 2.750 m2 de servei comercial, de postvenda i de showrooom així com de fabricació de transportadors per aire.

Posimat compta amb una xarxa de serveis a escala mundial, recolzada en serveis locals prropios, o en combinació amb els agents locals , per donar un servei immediat.

Actualment, les destinacions de Posimat estan regits pel seu fundador, Don Jaume Martí i els seus fill Aleix i Elisabet, els tres llicenciats en Enginyeria Superior per la Universitat Politècnica de Barcelona, en qualitat de President , Director General i Director de Postvenda respectivament.