Arcom - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Arcom
Ul. Brzeska 3
32-765 Rzezawa Polònia

Cómo llegar

☎:  +48‑883840750  
🖷:  +34‑935883209
w:  www.arcom.net.pl
Producció de contenidors metàl·lics per a logística i magatzematge de pneumàtics

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Arcom

La nostra empresa es va fundar l'any 1996. La principal activitat és la producció de contenidors metàl·lics per al magatzematge i transport pneumàtics.
Oferim diverses solucions per al magatzematge com: gàbies, contenidors, cistells, prestatgeries mòbils, carrets, boxes, caixes i paletes .
Creguem productes competitius per satisfer les nececidades del mercat de l'automoció i la logística.
Treballem amb standard ISO 9001-2000. Tenim els certificats TUV + seguiment de l'Institut de la Soldadura. Produïm matèries primeres que compten amb els certificats d'inspecció.
És important destacar que tota la producció es realitza a la nostra fàbrica de Polònia, la qual cosa garanteix una alta qualitat i un lliurament a temps. Estem dins dels millors productors de gàbies/contenidors metàl·lics per al sector de pneumàtics a Europa. Més del 95% de la producció va a l'estranger a 40 països en 5 continents.
Els convidem a conèixer la nostra oferta. Amb plaure responem a totes les preguntes. Aconsellem i ajudem a escollir la solució més adequada.