Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP) - Alimentadores, tolvas y cargadores para plásticos

Moretto

Tremuges de manteniment

Fotografia de Tremuges de manteniment
Les tremuges de manteniment de Moretto són contenidors especials utilitzats en els processos de transformació del material plàstic per assegurar continuïtat a la màquina de transformació. Equiper comercialitza una àmplia gamma de models per a cada necessitat:

Les tremuges de manteniment Mini de la sèrie TMM estan indicades per instal·lar en els carregadors monofásicos (a sèrie F) i trifàsics, tant els de la sèrie C, com els de la seriï R per a plantes centralitzades directament damunt de la premsa.

De la mateixa manera que la sèrie TMM, les de tremuges de manteniment Pyrex, models TMX són ideals per a la instal·lació damunt de boca de la màquina transformadora. Aquest tipus de tremuja està indicat per contenir el grànul sec. El cos central en Pyrex, a més d'una excel·lent protecció tèrmica, assegura una visibilitat perfecta.

Una altra de les sèries que conformen l'ampli catàleg de tremuges de la companyia és la sèrie de manteniment central TCM que representa una pràctica alternativa per als usos menys difícils. La seva forma ha estat estudiada per assegurar un ús òptim de l'espai i el flux regular del material. Està feta en acer vernissat i té espies de visualització.

Les tremuges de manteniment inoxidables de la sèrie HM representen un solució ideal per contenir el grànul plàstic damunt de les màquines de transformació. Estan fetes en material inoxidable i predisposades per a la instal·lació dels carregadors de la gamma Moretto.

Per la seva banda, la sèrie DHM són tremuges de manteniment insuladas fetes en acer inoxidable com les precedents de la sèrie HM però, contràriament a aquestes, s'utilitzen per tractar materials calents assecats. La insulación integral en fibra de vidre evita dispersions tèrmiques i assegura un estalvi energètic i un procés constant.

Una altra de les sèries de Moretto són les de manteniment amb mesclador. Aquestes han estat estudiades per a aquelles situacions en la qual es reutilitzat material triturado en circuit tancat. Tenen un mesclador intern per evitar estratificacions.

Finalment, disposen de vàlvules anti bloqueig per interceptar el flux de caiguda de les tremuges i, vàlvules a papallona manuals i amb comandament pneumàtic. Equiper comercialitza també bases per a tremuges de manteniment, i separadors magnètics.