Iberfluid Instruments, S.A. - Termòmetres especials

Termoparells: per a validacions tèrmiques

Fotografia de Termoparells
Dissenyats per fer validacions en indústria farmacèutica, alimentària o hospitalària, els termoparells oferts per Iberfluid, compleixen els requisits FDA així com els estàndards GMP. El programari associat permet generar de forma senzilla una completa documentació del procés de validació.

Els equips d'adquisició de dades poden funcionar com a sistemes autònoms o ben connectats a un PC. Els termoparells compten amb fins a 128 canals i carcassa d'acer inoxidable apta per a ambients agressius en una planta de producció.

Cada termoparell incorpora un ANEU xip que permet identificar-ho, emmagatzemar el calibratge i l'ajust. Això permet garantir una precisió sense iguals al mercat (±0,05 °C).

Donada l'elevada precisió i estabilitat dels termoparells tipus T, no és necessari fer pre i post calibratges en cada cicle amb el consegüent estalvi que això suposa.

Té les seves aplicacions en indústria alimentària: esterilització en autoclaus, autoclaus rotatius, pasteuritzat, cocederos, forns, congeladors, etc.

A més d'aplicacions en indústria farmacèutica i hospitalària: autoclaus, forns, estufes, càmeres d'estabilitat, congeladors, incubadores, magatzems, etc.