Roegele, S.A. - Maquinària de termoconformat

Illig UA-g

Termoconformadora universal automàtica: adequada per termoconformar a partir d'un estoc de planxes i bobines de plàstic

Fotografia de Termoconformadora universal automàtica
Aquesta màquina universal automàtica de termoconformació compta amb unes característiques i unes condicions destacables: fàcil maniobrabilitat de la màquina, un concepte flexible de la màquina i una gran repetibilidad de tots els elements funcionals implicats en el procés.

L'ús de servoaccionamientos és la nova característica excel·lent de l'equipament de totes les modernes màquines processadores de làmines de plàstic. Té molts avantatges: els moviments de les funcions individuals poden tenir lloc a diferents perfils de velocitat.

Per exemple s'utilitzen per al moviment de la taula de modelo, l'accionament del marc de subjecció, el transport de material i l'accionament de la taula superior.

Els moviments exactes i especialment ràpids té un efecte positiu sobre la qualitat del producte, ja que per exemple les ajudes d'estiratge poden moure's amb precisió i a una velocitat definida gairebé independentment de les condicions ambientals. D'aquesta manera, les superfícies de modelo exacte es poden pre-estirar i definir amb major precisió, donant com resultat un ús de materials més prims, la qual cosa contribueix a una major eficàcia. Una altra propietat dels servoaccionamientos és el baix consum energètic en comparació dels accionaments pneumàtics i hidràulics.