RS Iberia, S.A. - Terminals d'interfície home-màquina (HMI) i pantalles

Schneider Electric Magelis GTO

Terminals d'interfície: poden utilitzar-se en una àmplia varietat d'entorns industrials, etc

Fotografia de Terminals d'interfície
RS Components (RS) i Allied Electronics (Allied), marques comercials d'Electrocomponents plc (LSE:ECM), disposen de la gamma de terminals d'interfície home-màquina (HMI) Magelis GTO, que amplia l'oferta existent de panells HMI avançats de Schneider Electric, proporcionant funcionalitats optimitzades, màxim rendiment i alta qualitat de visualització d'imatges. La gamma Magelis GTO pot utilitzar-se en una àmplia varietat d'entorns industrials, com a màquines compactes, sistemes de manipulació i aplicacions farmacèutiques.

Els terminals Magelis GTO compten amb cinc grandàries de pantalla (3,5 / 5,7 / 7 / 7,5 i 10,4 polzades), cadascun amb una pantalla tàctil TFT a color de 65 K que proporciona la millor qualitat de visualització de dades als operadors, a més d'un estalvi d'energia gràcies a la seva retroiluminación de LED. El de 7 polzades ofereix fins a un 40% més d'àrea de pantalla que el model estàndard de 5,7 polzades, i els models de 3,5 i 7 polzades tenen un major espai de visualització que els terminals estàndard de les mateixes dimensions, gràcies al seu teclat extern amb tecles de funció.

Una optimització de la comunicació és possible en tots els models de Magelis GTO a través d'Ethernet i connexió seriï integrada, que garanteixen l'accés a una completa gamma de serveis d'Internet com Webgate, servidor FTP, servidor diag i correu electrònic. Les interfícies actualitzades (USB 2.0, targetes SD) simplifiquen l'operació i el manteniment, a més de proporcionar excel·lents connexions a perifèrics. Addicionalment, l'aplicació Vijeo Design'Air de Schneider Electric permet la connexió remota a un terminal HMI sobre una xarxa Wi-Fi per a una vista gràfica del terminal en una tablet o un telèfon smartphone.

La gamma Magelis GTO és fàcil d'instal·lar i és compatible amb els panells Magelis HMI existents, per la qual cosa poden substituir-se de forma senzilla sense necessitat de redissenyar la màquina. Aquests terminals suporten fins a 55 °C per a entorns càlids i compten amb la certificació internacional per al seu ús en entorns hostils, com els quals es troben en la indústria marina. També estan disponibles panells d'acer inoxidable resistents, que són especialment adequats per a les indústries d'alimentació, begudes i farmacèutica.