Petkus España, S.L. - Captadors de pols

Petkus

Sistema d'extracció de pols: per la piquera d'entrada

Fotografia de Sistema d'extracció de pols
El Sistema d'extracció de pols Petkus és un sistema d'eliminació de pols per la piquera d'entrada construït amb un disseny modular. En la piquera de recepció s'elimina la pols mitjançant un filtre de neteja automàtica. El sistema d'extracció està instal·lat directament damunt de la piquera d'entrada. En bascular els camions, la pols pot ser aspirat immediatament.

El sistema d'extracció de pols consisteix en mòduls instal·lats individualment. Cada mòdul individual forma una unitat autònoma amb ventilador i filtre. Els filtres de polièster s'acte-netejaran mitjançant aire comprimit. En cada ventilador hi ha un silenciador per a les canonades. Els mòduls poden estendre's dins de qualsevol longitud compresa entre 8 i 18 m. El subministrament estàndard es basa en una construcció amb xapa en acer galvanitzat i és possible la pintura en diversos colors.

Quan es bolqui el gra des dels camions a la piquera de recepció, s'aspirarà i netejarà l'aire que contingui pols gràcies al sistema d'extracció de pols. L'aire net es retorna al medi ambient. La pols del gra flueix directament dins de la piquera d'entrada. Els sistemes de recollida de pols es poden ometre.

Disposa dels següents avantatges:

- El sistema de desempolvamiento consisteix en mòduls individuals independents l'u de l'altre, els mòduls es poden ampliar a petició del client.

- Gran àrea de filtrat en funció de la càrrega de filtre

- Alt cabal d'aire

- Distribució uniforme d'aire i aspiració a causa dels ventiladors individuals de cada mòdul.

- Possibilitat d'instal·lació directa damunt o al costat de la piquera d'entrada