OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Cosidores / Grapadores

Horizon SPF-200A/FC-200A + HOF-20

Sistema d'engrapat de revistes i catàlegs: amb dos capçals d'engrapat amb bobina de filferro

Fotografia de Sistema d'engrapat de revistes i catàlegs
L'encuadernadora de revistes i catàlegs Horizon model SPF-200A/FC-200 és un equip d'altes prestacions, que incorpora alimentació digital, engrapat, plegat i cort frontal, amb una producció de fins a 4.500 revesteixis/hora. L'alimentador digital està equipat amb dues safates, una d'alta capacitat, i una altra especialment dissenyada per a cobertes, quan és de gramatge diferent al de l'interior de les revistes. La velocitat d'alimentació de l'alimentador digital és de 27.000 fulles/hora, amb control d'integritat i sincronització del nombre de fulles per dada variable.

La grapadora-plegadora SPF-200A és automàtica, disposa de pantalla tàctil a color de gran format, i permet amb la simple introducció de les mesures del paper sense manipular i la mesura final, ajustar tota l'encuadernadora en menys de dos minuts. Va equipada amb dos capçals d'engrapat amb bobina de filferro, i pot portar com a opció dos més, ja siguin de grapa omega o bé grapa plana, fins a un total de 4 capçals alhora. La SPF-200A permet modificar ajustos a desenes de mil·límetre en producció, disposa d'una safata de rebutjos, en el cas que una revista o catàleg no sigui correcte, para d'aquesta manera no parar la producció.

La guillotina de cort frontal Horizon FC-200A permet tallar la vora exterior de les revistes i catàlegs, de manera fàcil i senzilla. L'equip Horizon SPF-200A/FC-200A pot anar equipat amb un mòdul de perforació en línia de dues o quatre broques.

El SPF-200A/FC-200A, pot usar-se en els entorns digital i offset, ja que pot anar equipat amb alzadoras, alimentador digital o bé amb l'HOF-30, que permet l'ús d'alimentació digital amb offset simultàniament o ben digital o offset.