Automatismos Teinco, S.L. - Altres equips de mesura i control alimentari

DataTrace DataTrace Micropack III

Registradors de temperatura: supervisen els processos en un ampli espectre de temperatures en gran varietat d'indústries i productes

Fotografia de Registradors de temperatura
Els loggers DataTrace Micropack III (MPIII) poden ser utilitzats en gran varietat d'aplicacions, des de càmeres de fred i càmeres de conservació d'aliments a pasterización, esterilització per oxido d'etilè (EtO). Els loggers MPIII Temp, HiTemp i HiTemp Ext proporcionen precisió i exactitud en un ampli rang de mesura. Els tres models bàsics d'equips de registre de temperatura fan fàcil supervisar els processos en un ampli espectre de temperatures en gran varietat d'indústries i productes.

Per controlar la qualitat del producte s'ha de controlar el procés. Per a molts processos de fabricació, magatzematge i transport, el datalogger Micropack III de DataTrace captura els valors de temperatura molt precisa i fàcilment. Els rangs de temperatura que cobreixen els diferents models (MPIII Temp, Hi Temp i HiTemp EXT) permet treballar en processos tan diversos com la ultracongelación, conservació, pasteurització, esterilització, esterilització amb EtO i depirogenación.

Les seves dimensions són de tan sols 18 x 20 mm de diàmetre i el seu pes de 15 g. (Només el cos). La seva reduïda grandària permet la seva aplicació en una gran quantitat de processos aplicant-ho molt a prop o dins del producte a monitorizar.

Els equips de DataTrace requereixen molt poca formació per a la seva correcta utilització. Atès que el Micropack III és un sistema sense cables, la seva aplicació al procés és molt ràpida i simple.

La configuració de la manera de treball del Tracer (datalogger) es fa, en qüestió de segons, mitjançant un ordinador PC amb un programa en entorn Windows (DTW Programari).

La bateria pot ser substituïda pel propi usuari i a més, el sistema permet el calibratge de la temperatura en camp.

Les descàrregues de les dades a l'ordinador estan automatitzades amb la fi reduir al màxim el temps emprat en la manipulació de l'equip i monitoratge del procés.

Cada Tracer pot emmagatzemar fins a 16.000 valors de temperatura permetent el màxim detall del procés a monitorizar. Les dades són posteriorment descarregats mitjançant el programa DataTrace que compleix amb les especificacions de seguretat 21CFR Part 11 de la FDA. La informació pot ser posteriorment tractada en qualsevol format desitjat.

El programa facilita els treballs d'auditoria ja que disposa de claus d'accés, signatura electrònica i registre automàtic de la documentació. Es poden sincronitzar a la mateixa hora de treball, diversos Micropack III (de diversos models diferents), funcions que altres equips no poden fer.