Byg, S.A. - Dents i portadents

BYG

Recanvis: per a maquinària de moviment de terres i mineria

Fotografia de Recanvis
Byg ofereix un ampli catàleg dedicat a material de desgast de fabricació pròpia i que distribueix a escala mundial. Entre altres desenvolupaments, compta amb la línia de desgast Futura, amb dents adaptables de passador lateral i passador vertical. La gamma Futura es caracteritza pel disseny innovador i exclusiu de les puntes, varietat de dissenys optimitzats per a cada aplicació.

Byg explica també amb un ampli catàleg d'acers antidesgaste, cassons i implementos, fulles i cantoneres, filtres, lubrificants i accessoris, i material de desgast, a més de productes Esco, recanvis originals, reposats per Caterpillar, recanvis reconstruïts, rippers, rodatge Berco i cargols.

Disposa a més d'un estoc permanent d'acers antidesgaste des de 4 fins a 120 mm de grossor, en qualitats diferents: en acer de 250 Brinell, acer de 400-450 Brinell, i de 500 Brinell, segons les necessitats d'aplicació. Les modernes instal·lacions de l'empresa permeten a més oferir servei d'oxicorte i trepat a mesura.

Ofereix també una àmplia gamma de fulles i cantoneres que cobreix la pràctica totalitat de models i marques al mercat, dissenyades per protegir i perllongar la durada dels components de la seva maquinària. Aquestes fulles es fabriquen en aliatges diferents, depenent de la força, penetració i resistència al desgast que es necessiti.

D'altra banda, Byg disposa d'una vasta gamma de braços de ripper i adaptadors que cobreixen la pràctica totalitat de marques i models, des dels braços de ripper per a les màquines més petites fins als rippers de 120 mm de grossor per als majors bulldózers existents al mercat. Així mateix, els cargols estàndards Byg compleix o excedeix els requisits ISO 12.9 en els cargols hexagonals i obté una duresa mínima de 37 a 42 Rc en els cargols de fulla i teula. Així mateix, disposa en estoc de la gamma més completa del mercat en cargols d'obres públiques.

L'empresa també pot oferir una completa línia de productes per a la demolició i el reciclatge; pinces trituradores o de demolició, pinces de selecció, pinces multifunció, cisalles per a ferro o xapes, cribadoras, o culleres cribadoras; a més d'accessoris com a bateries, ganxos soldables, piques i portapicas, punters, rácores i latiguillos, etc. Comercialitza també des de filtres Donaldson fins a lubrificants Kraft.