Ohra System-Regale Mit Konzept - Prestatgeries mòbils

Ohra Cantilever

Prestatgeries per a logístices: balda sense fi

Fotografia de Prestatgeries per a logístices
La fàbrica Ohra ofereix al mercat un sistema de prestatgeries, denominat “sense fi”, que consisteix en una balda correguda que pot ser de la mesura exacta que el client necessiti, per exemple: 1,2 metres x 20 metres, 1,5 metres x 100 metres, etc. el que permet l'emmagatzematge d'unitats de càrrega amb mesures no homogènies.

Al no estar concebuda perquè una unitat de càrrega s'hagi de situar en una determinada ubicació, dóna una versatilitat enorme, ja que qualsevol unitat de càrrega, independentment de la seva grandària, es pot situar en el lloc que es desitgi al llarg de la balda. Això per exemple permet situar un palet europeu al costat d'un altre d'1 m x 1m i al costat d'un altre de 3 m x 1,2 metres, ja que aquest tipus de prestatgeria té la qualitat de no tenir bastidors separadors.

En estar muntada sobre una prestatgeria cantiléver, permet col·locant o retirant els ponts que uneixen els braços, ser utilitzada com una cantiléver pura, per a càrregues llargues (fusta, perfil metàl·lic, etc.) o amb els ponts entre braços muntats utilitzar-la per palets, en crear dues barres paral·leles “sense fi” on situar aquests palets. Si a més es munta sobre els braços i ponts entre braços un tauler, ja es pot emmagatzemar des de paqueteria a qualsevol altre element que es desitgi.

Aquest tipus de prestatgeria evita el problema que es dóna en les prestatgeries corrents de paletización, en les quals un paquet deixa massa buit inutilitzat, i un altre més gran no cap en el mòdul, que sol ser de mesures estàndard 2,7 metres generalment.