Bito Sistemas de Almacenaje, S.L. - Estanterías móviles

Bito

Prestatgeries mòbils: per a paletes

Fotografia de Prestatgeries mòbils
Els sistemes de prestatgeries mòbils per a paletes de Bito permeten aconseguir més espai de magatzematge evitant la presència de passadissos buits.

Entre els seus principals avantatges destaca l'arrencada i frenat suau, que garanteixen la seguretat del personal i les mercaderies. La seguretat en el passadís està controlada per una barrera fotoelèctrica a l'altura del peu. A més, aquests sistemes disposen de control amb programació concurrent.

Opcionalment existeixen les possibilitats de connexió a sistemes de gestió de magatzems, comandaments a distància, il·luminació de passadissos, guies per a carretons elevadors, etc. Els carrils d'acer de precisió garanteixen una llarga vida d'ús. El moviment d'aquests sistemes és silenciós i sense pertorbacions gràcies a la construcció amb carros equipats de corrons i corrons guia amb coixinets de boles. A més, el carro mòbil es pot adaptar amb les prestatgeries de taujanes Bito. La longitud del carro és de fins a 32 m, amb una capacitat de càrrega de fins a 500 t.