Carboneras Internacional - Prensas mecánicas de cuello de cisne

Mios T-45 TV

Premses excèntriques: amb una força màxima de 450 kN

Fotografia de Premses excèntriques
Les premses excèntriques T-45 TV de Mios, comercialitzades per Carboneras Internacional, S.L., estan equipades amb bastidor de xapa d'acer soldat i estandarditzat, cigonyal en acer altament dimensionament i grup embragui-fre d'accionament pneumàtic.

Disposen de control dinàmic de l'electrovàlvula de doble cos. El seu sistema de lubricació és automàtica i centralitzada, amb cabal regulable. Expliquen també amb un quadre de comandaments amb cuentagolpes programable, cilindres equilibradors, segur de sobrecàrrega hidràulic, extractor mecànic en la corredissa, protecció en alumini d'obertura total i interruptor d'inversió motor.

Destaquen la seva força màxima de 450 kN, la realització de 140 cops/min i la potència del motor de 4 kW. Compten amb una carrera regulable de 10 a 80 mm i la distància entre taula i corredissa és de 380 mm. La profunditat del coll de cigne és de 225 mm, el pas entre muntants és de 270 mm, les dimensions de la taula són 440 x 750 mm i el diàmetre del forat de la taula és de 140 mm. Les dimensions de la base de la corredissa són de 300 x 460 mm i el diàmetre del forat portatroqueles en corredissa és de 45 mm.

Aquestes premses disposen d'equipaments opcionals com són variador de velocitat-inverter, motor a 2 velocitats, barreres fotoelèctriques, taula supletòria portatroqueles, coixí pneumàtic i dispositius d'alimentació.