Carboneras Internacional - Premses mecàniques de coll de cigne

Mios T-45 TV CE

Premsa excèntrica: amb bastidor de coll de cigne

Fotografia de Premsa excèntrica
La premsa excèntrica modelo T-45 TV CE de Mios, distribuïda per Carboneras Internacional, S.L., compta amb bastidor de coll de cigne, eix transversal, embragatge-freno d'accionament electroneumático i barreres de protecció segons normes CE.

Entre les seves característiques principals cal destacar la seva força de 450 kN, i que realitza 140 cops/min. La carrera regulable és de 10 a 80 mm, les dimensions de la base de la corredissa són 460 x 300 mm i la regulació de la corredissa és de 70 mm. Les dimensions de la taula són de 750 x 440 mm. El diàmetre del forat de la taula és de 140 mm, mentre que el pas entre muntants és de 270 mm i el diàmetre del forat portatroqueles en corredissa és de 45 mm. La distància entre taula i corredissa és de 370 mm, amb una profunditat del coll de cigne de 220 mm. La potència del seu motor és de 4 kW i té un pes aproximat de 3.100 kg.

El bastidor és rígid i està construït en acer soldat i estabilitzat abans de la mecanització en forn elèctric.

La mecanització es realitza mitjançant màquines de control numèric d'última generació. La corredissa és d'acer soldat, amb sis guies, amb una base prevista per a la recuperació d'oli, i equipada amb extractor mecànic.

El segur de sobrecàrrega és hidràulic, amb rearmament semiautomàtic. La biela està construïda en acer aliat i llargament dimensionada. L'embragatge-freno és d'accionament electroneumático, equipat amb electrovàlvula de doble cos de seguretat i de fluxos entrecreuats.

També porta pedal amb connector per engegada i barreres de seguretat. Tot està fabricat segons normativa CE actual.

La lubrificació és automàtica, amb reciclatge d'oli, constituïda per una temporitzada que envia oli a pressió, a tots els òrgans en moviment. En cas de falta de nivell d'oli, es per a la màquina i s'encén un llum en el quadre elèctric.

La instal·lació pneumàtica està dotada de dipòsit de compensació, grup de filtre-regulador-lubricador amb un presostato de control i vàlvula de seguretat.

La instal·lació elèctrica està realitzada segons les normes actuals de prevenció d'accidents, està situada en un armari amb tancament estanco, que es troba situat en el lateral de la màquina.

En el panell estan inscrites les diferents funcions de la màquina i les posicions de treball de la mateixa, posicionables amb selector de clau extraïble.

En la part frontal de la premsa es troba situat el tret a dues mans, amb polsador d'atur d'emergència i polsador d'atur en punt mort superior; així el connector per al pedal.