RS Iberia, S.A. - Plaques de circuit imprès (PCB)

kit M24LR

Plataforma de desenvolupament: per a memòries sense contacte

Fotografia de Plataforma de desenvolupament
El kit M24LR és una plataforma de desenvolupament de fàcil accés per a les memòries sense contacte, amb capacitats úniques de conversió d'energia. Conté tot el que els enginyers necessiten per començar a dissenyar aplicacions electròniques sense bateries. Permet intercanviar dades amb smartphones amb capacitat NFC o dispositius de lectura/escriptura RFID (identificació de radiofreqüència) compatibles amb ISO/IEC15693.

Aquesta plataforma permet accelerar la creació i integració de funcionalitats de recol·lecció de dades, tracking o diagnòstic en una àmplia gamma d'aplicacions energèticament autònomes, com a telèfons i tablets, perifèrics, etiquetes electròniques, electrodomèstics, automatització industrial o sistemes de detecció i vigilància.

Gràcies al seu bus seriï estàndard (I2C) i les seves interfícies sense contacte RF, el kit M24LR amb memòria EEPROM d'interfície dual té la capacitat de comunicar-se amb el sistema host “over-the-wire” o "over-the-air”. A més, la seva interfície RF converteix les ones de radi emeses pels dispositius de lectura/escriptura RFID i telèfons o tablets NFC en energia per alimentar els seus circuits i permetre un funcionament sense necessitat de bateries.

El Kit de desenvolupament M24LR consta de dues plaques: una placa RF amb un transceptor (CR95HF) multi-protocol RFID / NFC de 13,56 MHz amb ports seriï SPI i UART, gestionada per un microcontrolador STM32 de 32 bits, que alimenta una segona placa i es comunica amb ella via wireless. Aquesta placa no té bateria i inclou una memòria EEPROM d'interfície dual (M24LR), un microcontrolador de 8 bits amb un reduït consum d'energia (STM8L) i un sensor de temperatura (STTS75).

El Kit de desenvolupament M24LR està disponible en RS Components per a lliurament en un termini de 24/48 hores.