RS Iberia, S.A. - Oscil·loscopis

Iso-Tech IDS6000A-U

Oscil·loscopis digitals: de 2 canals

Fotografia de Oscil·loscopis digitals
Els oscil·loscopis digitals compactes de 2 canals, permeten realitzar mesures de forma ràpida i intuïtiva en diferents àmbits com: educació, servei tècnic, manteniment i aplicacions de producció.

Amb amples de banda que van des dels 70 MHz als 150 MHz, la sèrie IDS6000A-O disposa d'un display LCD TFT en color, de 5,7 polzades per millorar i simplificar el mesurament i millorar l'experiència de l'usuari. Amb un disseny compacte i ergonòmic i un pes de només 2,5 kg, la sèrie IDS6000A-O disposa de maneres de mostreig dobles, longitud de registre de 4.000 punts, velocitat de mostreig en temps real de 250 MSa/s, una velocitat de mostreig en temps equivalent de 25 GSa/s que ofereix a l'usuari flexibilitat a l'hora de processar els senyals. Diverses maneres d'adquisició i un màxim de 27 funcions de mesures automàtiques permeten a l'usuari mesurar amb exactitud les propietats exactes de les diferents formes d'ona.

La sèrie IDS-6000A-O proporciona un control remot complet o captura de dades a través d'un host USB i de les interfícies del dispositiu. És compatible amb PictBridge, que, connectat a una impressora compatible mitjançant un cable USB, facilita la impressió amb botó polsador. Està dissenyat per optimitzar l'equilibri de rendiment entre la longitud de registre i la velocitat de mostreig. La seva tecnologia MemoryPrime permet obtenir 2M punts de dades de forma d'ona, optimitzant l'equilibri del rendiment entre la longitud de memòria i la velocitat del mostreig. Per treure-li el màxim partit a aquesta tecnologia s'utilitzen les funcionalitats de pàgina horitzontal, o “Horitzontal Page Skip” i ajust de temps “Set Estafi”.

Mitjançant la incorporació d'un menú en arbre d'ús senzill, la sèrie IDS-6000A-O ha estat dissenyada per facilitar la seva utilització en aplicacions que abasten des de laboratoris i centres d'ensenyament, fins a test de productes i control de qualitat, serveis de manteniment, suport post-venda, desenvolupament i millora de productes.