Leuze Electronic, S.A.U. - Controladors i mòduls de seguretat per a màquines

Leuze

Mòdul de seguretat configurable: amb funció "AND"

Fotografia de Mòdul de seguretat configurable
Mòdul de seguretat configurable compacte per a la connexió de diversos components de seguretat.

Moltes vegades una aplicació requereix que diversos components de seguretat realitzin la seva funció conjuntament dins d'un circuit de desconnexió mitjançant la connexió lògica "AND". El MSI-SR5 realitza aquesta connexió lògica. Per a això, només fa falta connectar els components en qüestió al mòdul de seguretat.

Un únic mòdul de seguretat permet realitzar, per exemple, l'aplicació combinada d'una cortina de seguretat per al control d'àrees perilloses i una porta de seguretat per al control d'accessos amb un nivell de prestacions PLe segons EN ISO 13849-1. També es poden connectar dues barreres de seguretat o la combinació d'una cortina de seguretat amb una porta de seguretat i diferents botons d'atur d'emergència.

Aquest mòdul aporta a l'usuari tant avantatges econòmics, de comoditat com de facilitat d'instal·lació. El dispositiu a més destaca per un temps de resposta de tan sol 10 m. Funcions addicionals com a rearmament manual / automàtic i el control de contactores externs completen les seves prestacions.