RS Iberia, S.A. - Càmeres per a visió artificial i automatització

Mòdul de càmera i kit electrònic: amb resolució d'imatge d'alta qualitat i baix consum energètic

Fotografia de Mòdul de càmera i kit electrònic
RS Components (RS) i Allied Electronics (Allied), marques comercials d'Electrocomponents plc (LSE:ECM), ofereixen dos kits de productes amb la placa Raspberry Pi Modelo A i el mòdul de càmera per Rapsberry Pi. Ambdues solucions ofereixen una excel·lent relació qualitat - preu per als programadors que necessitin combinar la captura d'imatges d'alta qualitat amb el baix consum energètic i on la grandària i el pes són importants, com per exemple, en les aplicacions mòbils.

El primer kit, combina la Raspberry Pi model A de baix consum energètic amb el mòdul de càmera petit i lleuger. El segon, inclou una targeta SD de 4GB amb el sistema operatiu preinstalado. Tots dos kits ofereixen un estalvi de més del 10% en comparació dels preus dels dos productes per separat.

El model A és la versió de placa Raspberry Pi amb un perfil més baix, amb 256 MB de RAM i un port USB sense connexió Ethernet. El mòdul de la càmera, que amb prou feines mesura 25 mm x 9 mm i pesa una mica més de 3 g conté un sensor CMOS de 5 megapixeles capaç de capturar imatges fixes amb una resolució 2.592 x 1.944 píxels i l'enregistrament de vídeo proporciona 1.080 p a 30 fps, 720p a 60 fps i 640 x 480p a 60 o 90 fps. El mòdul de la càmera es connecta a la Raspberry Pi model A mitjançant un petit cable pla, utilitzant CSI i I2C per al seu control.