Bystronic Ibérica, S.A. - Equips de tall per làser

ByVention

Màquina de tall per làser: una de les més petites del mercat per a formats de xapa estàndard

Fotografia de Màquina de tall per làser
Aquesta màquina de tall per làser, fruit de 3 anys de desenvolupament dels enginyers de Bystronic, és molt simple de manejar.

Gràcies al seu disseny compacte (36 metres quadrats), constitueix una de les màquines de tall per làser més petites del mercat per a formats de xapa estàndard, podent instal·lar-se completament al mig dia. El seu disseny inclou un innovador flux de materials les peces dels quals són transportades de forma contínua fos de la zona de tall i estan disponibles per a l'usuari durant el procés de tall, fent innecessària la taula intercanviable.

La màquina inclou un paquet complet format pel transport, descàrrega fins a les instal·lacions del client, engegada, formació bàsica, un paquet de programari Bysoft, dos anys de garantia i dos anys de manteniment preventiu per 265.000 euros.

En definitiva, segons la companyia ByVention és una màquina ideal per a nous usuaris de màquina de tall per làser o com a màquina complementària per a usuaris amb una o diverses màquines, a causa dels seus baixos costos operatius (menors de 20 euros/hora) i facilitat d'ús.