Metso España, S.A. - Trituradores o demolidores

Lokotrack LT 116

Machacadora de mandíbules: tritura tot tipus de roques, ja siguin granítiques o calcàries

Fotografia de Machacadora de mandíbules

La machacadora de mandíbules LT 116 ofereix una excel·lent capacitat de trituración, les mandíbules són intercanviables per optimitzar el seu aprofitament. Disposa de gran maniobrabilitat i facilitat de transport i com a opció d'incorporació permet un mòdul de garbellat.

Està concebuda tant per triturar tot tipus de roques, ja siguin granítiques o calcàries, com per realitzar eficaçment el reciclat de residus de construcció o demolició emprant els reglatges necessaris per a això. Gràcies a la regulació automàtica de la velocitat d'alimentació en aquest equip, s'aconsegueix l'alimentació contínua a càmera plena de la machacadora, garantint així el seu funcionament òptim. La machacadora C 116 té una àmplia gamma de perfils en les mandíbules per poder adequar-se a qualsevol aplicació. Aquest triturador permet l'intercanvi entre les seves mandíbules fixes i mòbils per minimitzar la despesa en peces de desgast. El conducte d'estèrils que incorpora el Lokotrack LT 116 ofereix a través de les seves tres posicions adaptar-se a qualsevol requeriment del treball. Gràcies a la inclusió d'un pis addicional de garbellat en la unitat d'alimentació, per la cinta transportadora lateral es pot extreure dues granulometries diferents de material o no extreure material, segons les necessitats de l'aplicació. La LT 116 incorpora també l'ordinador IC 500 que permet entre altres coses: arrencada i parada del procés de trituración accionant un sol botó, detecció immediata de fallades amb missatges de diagnostico en espanyol en pantalla o el monitoratge continu i en temps real dels paràmetres del funcionament de l'equip. Mitjançant l'IC 500 es poden enclavar perfectament les unitats LT de trituración secundària o les unitats de garbellat ST. Aquest enclavamiento electrònic garanteix el funcionament suau i equilibrat dels equips que els permet aconseguir la seva productivitat màxima.

és possible acoblar al Lokotrack LT 116 un mòdul de garbellat amb una safata per efectuar corts o neteges en els materials triturados. L'accionament hidràulic del sedàs, que permet invertir el seu sentit de gir i la seva amplitud de vibració variable aconsegueix que sigui eficaç en qualsevol aplicació. Aquest mòdul de garbellat és compatible i pot ser utilitzat pels models LT 1213 S i LT 200 HP.