Pepperl + Fuchs, S.A. - Lectors de codi de barres

Pepperl + Fuchs MAC502

Lector de codi universal: per a qualsevol situació

Fotografia de Lector de codi universal

Els lectors de codis universal MAC502 de Pepperl+Fuchs poden llegir tots els codis 1-D i 2-D d'ús més estès (26 simbologies de codi diferents) a velocitats molt altes de fins a 10 m/s i 30 lectures per segon. Presenten una gran profunditat de focus i poden llegir amb fiabilitat codis a distàncies de 60 a 190 mm sense necessitat d'introduir modificacions de tipus mecànic o electrònic.

Detecten de manera fiable codis petits de tipus Data Matrix i grans codis de barres gràcies al seu gran camp de lectura de fins a 110 x 70 mm. Incorporen un interface web proporcionat per un servidor web integrat en el lector de codi. Com a requisit previ el lector de codi ha d'estar connectat a la xarxa de la companyia o a un PC mitjançant l'interface Ethernet integrat. A l'interface web s'accedeix introduint l'adreça IP del lector en la línia d'adreces de qualsevol navegador d'Internet, la qual cosa permet configurar el lector de codi amb un senzill interface d'usuari des de qualsevol PC. El lector de codi genera a la sortida un codi d'alta qualitat per evitar que es perdin lectures. Si cau per sota d'un valor predefinit, s'avisa a l'usuari amb molta antelació.

El MAC502 incorpora moltes altres funcions molt potents. Entre tals funcions s'inclou una memòria d'imatge d'error automàtica, una funció multicódigo que llegeix fins a quatre codis diferents de forma simultània i una manera ràfega per guardar els codis rebuts en una ràpida successió. Aquests codis es poden avaluar posteriorment. Una altra característica del lector de codi és que disposa d'interfícies Ethernet i RS232. L'interface RS232 es pot connectar a la caixa d'interface CBX800, per la qual cosa es poden implementar els interfícies de bus més comuns (incloent PROFIBUS, PROFINET i DeviceNet).

Principals característiques:

- Llegeix tots els codis 1-D i 2-D d'ús més estès a velocitats de fins a 10 m/s i 30 lectures per segon

- Lectures en un ampli rang: 60 mm a 190 mm

- Gran superfície de lectura de fins a 110 mm * 70 mm

- Manera ràfega: per guardar codis rebuts en una ràpida successió

- Multicódigo: lectura simultània de fins a quatre codis diferents

- Validació de codi

- Codi d'alta qualitat a la sortida

- Interfícies: RS232 i Ethernet