Tecnipesa Identificación, S.L. - Impressores d'etiquetes

Intermec EasyCoder PX6

Impressora: excel·lent rendiment i qualitat d'impressió

Fotografia de Impressora
Les impressores EasyCoder de la Sèrie PX són dispositius robusts, metàl·lics i de gran rendiment dissenyat per a un acompliment excel·lent en les exigents aplicacions d'ús les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Els models PX4i i PX6i incorporen un ample d'inversió màxim de 10 o 15 cm. respectivament. Ambdues versions estan disponibles amb capçals d'impressió amb una resolució de 203 o 300 ppp. Gràcies al seu disseny obert i modular, les impressores són fàcils d'adaptar, mantenir i reparar.

Les impressores de la sèrie PX imprimeixen a l'instant, des de la primera fins a l'última etiqueta, fins a un màxim de 30 cm. per segon. Aquesta velocitat és idònia per a les aplicacions que manegen diferents tipus d'etiquetes amb dades variables i que necessiten resultats immediats.

Gràcies al disseny que permet una senzilla integració en els entorns de fabricació, les impressores de la Sèrie PX es poden muntar pràcticament en qualsevol posició. La qualitat de la impressió està garantida en tot moment gràcies al control individual dels seus motors microtaso i la gestió tèrmica del seu capçal d'impressió. El seu format versàtil facilita la incorporació de complements com, per exemple, un aplicador automàtic d'etiquetes. Permet l'ús simultani de fins a set interfícies de connectivitat cablejades i sense fils, amb el que s'eliminen les restriccions de connectivitat i s'admeten dispositius addicionals.

Les impressores de la sèrie PX són les primeres impressores d'etiquetes de codis de barra a incorporar l'indicador lluminós de disponibilitat d'Intermec (IRI). Com a part d'Intermec SmartSystem, aquest indicador lluminós proporciona un senyal d'avís sobre l'estat operatiu de la impressora EasyCoder de la Sèrie PX. En combinació amb altres dispositius Intermec SmartSystem, la impressora EasyCoder de la sèrie PX es comunica amb la consola SmartSystem, que mostra l'estat, permet definir la configuració, facilita la instal·lació de noves impressores i ajuda a identificar els consumibles que han de ser reposats.

Les impressores EasyCoder de la Sèrie PX poden funcionar com a dispositius independents que executin programes definits per usuaris, amb el que s'elimina la necessitat d'utilitzar PC. Aquestes impressores poden funcionar amb maquinària de línia de producció (per exemple, lectors, balances, altres impressores i cintes transportadoras) així com accedir directament a les dades del servidor de la xarxa. Són completament programables i es poden modificar juntament amb l'aplicació sempre que sigui necessari, per la qual cosa ofereixen una funcionalitat addicional i una protecció contínua de la inversió. Les impressores de la Sèrie PX estan pensades per a un ús industrial en empreses que requereixen gran rendiment i impressió ininterrompuda.