OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Guillotinas automáticas

Dumor Digicut 45 Auto, Digicut 52 Prom y Hydrocut 52

Guillotines: amb un ample de tall de 45 i 52 cm

Fotografia de Guillotines
OPQ Systems introdueix al mercat espanyol una línia de productes Low Cost,entre els quals es troben les guillotines de la marca Dumor.

Dumor compta amb tres models de guillotines molt fàcils d'usar i ideals per a volums baixos i mitjans de treball. Aquestes guillotines estan fabricades amb materials de gran precisió i durabilitat.

El model Dumor Digicut 45 Acte és una guillotina elèctrica ideal per a petits volums de treball. Compta amb un ample de tall de 45 cm, longitud de tall de 45 cm i grossor màxim de tall de 4 cm.

La guillotina elèctrica programable Dumor Digicut 52 Prom disposa d'un ample de tall de 52 cm. Equipada amb display digital i teclat per permetre un fàcil maneig, disposa de 9 memòries cadascuna de les quals té 8 passos. Es pot definir el tall abans i després d'introduir el material. Posseeix línia de tall il·luminada per poder ajustar a la perfecció el tall desitjat. Permet gran mobilitat ja que té rodes i requereix un manteniment mínim.

El model Dumor Hydrocut 52 és una guillotina hidràulica programable amb ample de tall de 52 cm, ideal per a volums de treball mitjans. Totalment programable amb 99 programes i amb 7 passos per a cada programa, està equipada amb una taula de 52 x 52 cm i rodes per a un fàcil desplaçament. Realitza 12 corts per minut, amb una altura de tall de 8 cm i una precisió de tall de 0,1 mm.