OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Encuadernadoras de espiral, wire-O o en canutillo

Wire-o Bind 3500

Encuadernadora: amb ajustos instantanis

Fotografia de Encuadernadora
La Wire-o Bind 3500 és el complement ideal de les perforadores de Wire-0 de la sèrie Alphadoc i Betadoc. La Wire-O Bind 3500 és una encuadernadora molt ràpida amb ajustos instantanis la qual no necessita guies ni altres elements auxiliars per enquadernar amb wire-o.

La WOB-3500 enquaderna amb wire-o des d'1/4” fins a 1 1/4” de manera senzilla amb una velocitat de fins a 1.000 llibres/hora.

La combinació de la cerradora de wire-o WOB-3500, amb les perforadores Betadoc i Alphadoc constitueixen la millor alternativa per als centres de producció amb volums mitjans en tallers d'impressió digital i offset, on la productivitat i la versatilitat són prioritaris.

El funcionament de la WOB-3500 és molt senzill, gràcies a la seva pantalla tàctil. Tots els paràmetres s'introdueixen en la pantalla: grossor del wire-o, nombre d'anelles, nombre de trams, etc.

La WOB-3500, enquaderna totes les mesures del wire-o, tant en 2:1 i 3:1. L'alimentació del wire-o, es realitza a través de bobina instal·lada en el compartiment per a bobines. La WOB-3500 talla els trams necessaris amb el nombre exacte d'anelles.

Un modern sistema d'alimentació de colgadores per a calendaris pot ser instal·lat molt fàcilment en la WOB gràcies al seu sistema plug & play. La WOB- 3500 insereix un colgador entre els trams de wire-O tallats. L'alimentació dels colgadores, pot ser realitzada des d'una bobina o bé des de l'alimentador de colgadores solts de gran capacitat.

Les principals característiques tècniques són: formats d'enquadernació: mínim: 65 x 80 mm, màxim: 350 x 350 mm, grossor d'enquadernat: des d'1,5 mm fins a 28 mm i velocitat de fins a 1.000 llibres/hora.