Daisa Technologic, S.L. - Equips d'aspiració i filtrat per a màquina eina

Losma River

Depuradors: per a màquines-eina

Fotografia de Depuradors
Els depuradors River de Losma estan indicats de manera especial per a totes les màquines-eina que efectuen elaboracions de gran precisió i necessiten lubrorefrigerantes amb bajísima contaminació de partícules estranyes.

Aquests depuradors permeten l'adopció d'eines refrigerants internes i de bombes d'alta pressió (més de 100 bar), aconseguint altíssims estàndards de producció.

El grau de filtrat garantit i les múltiples combinacions possibles, al costat de l'elevada personalització d'aquest producte, fan que River sigui la solució òptima per a les màquines eines de més alt contingut tecnològic.

En la seva configuració més comuna, la gamma River està composta per un mòdul de refiltrado al com s'adjunten un o diversos mòduls de filtrat final a cartutx, i una bomba de rellançat cap a la màquina eina.

Segons els models, el prefiltrado es pot realitzar a través de maniguets de tela filtradora (River GFL 43), discos magnètics (River GFL 53), cinta de tela filtradora (River GFL 63), discos magnètics i cinta de tela filtradora (River GFL 73), cartutxos regenerables o d'un sol ús (River GFL 83). La gamma es completa amb el mòdul River GFL 33, constituït solament pel filtrat final a cartutx, que es pot adjuntar a sistemes de prefiltrado existents.