Máquina Center, S.A. (MAQCENTER) - Controls numèrics CNC

Okuma OSP-P200

Control numèric: amb funcionalitat basada en PC plenament integrada

Fotografia de Control numèric
El control numèric OSP-P200 d'Okuma compta amb una funcionalitat basada en PC plenament integrada. El PC-CNC denominat Okuma OSP-P200 funciona amb dos sistemes operatius independentment, un per a la funció de PC orientada a l'operador i un altre per a l'operació de CNC. La plataforma mútua és un suport compacte de CPU, integrat en l'armari de control, amb processador Intel Pentium M, disc dur adaptat a la indústria, emmagatzematge principal DRAM a més d'un subministrament de seguretat en cas d'interrupcions de subministrament elèctric.

Com a programari, utilitza el sistema operatiu Windows XP orientat a l'usuari i el fiable sistema operatiu paral·lel addicional i independent de CNC en temps real per a funcions de la màquina.

Incorpora interfícies de PC més estesos i el control ve equipat amb dos ports USB. Integra la nova protecció contra col·lisions CAS. Amb ella, els usuaris redueixen el temps de proves dels nous programes NC fins a un 50 %. CAS no només simula la situació de mecanitzat virtual abans de la producció, també fa possible la comprovació en temps real durant el mecanitzat de la primera peça.

Per mostrar les dades i gràfics, l'Okuma P200 utilitza un LCD de 15” amb resolució XGA (1.024 x 768 píxels) amb pantalla tàctil. Així, es pot treballar amb ‘dit en la pantalla’ o llapis PDA i amb el ratolí via USB.

El PC-CNC ofereix un control que permet activar un sol ús no restringit als programes del PC baix Windows XP, juntament amb el sistema operatiu CNC independent i sense fallades. Amb l'ajuda de l'innovador sistema per evitar col·lisions CAS, especialment els usuaris de màquines multieje es redueixen els temps de preparació i proves.