Anvigraf Print, S.L. - Confeccionadores de revistes i fulletons

Duplo DSF-2200 / DBM-350/T

Confeccionadoras de revistes: consten d'alimentador, confeccionador i guillotina

Fotografia de Confeccionadoras de revistes
El Sistema digital combina l'alimentador de fulles DSF-2200 amb el confeccionador de revistes i guillotina DBM-350 per crear un sistema de confecció de volum mitjà alt ideal per a una àmplia gamma d'aplicacions per a dispositius color i blanc i negre.

El finalitzat en línia propera permet:

Manejar una àmplia gamma de documents sense dependre d'un sol sistema d'impressió i fer-ho sense reduir la velocitat operativa del mateix com succeeix amb els dispositius d'acabat en línia. Les velocitats de producció són típicament 2 i 3 vegades més ràpides que les d'impressió, per la qual cosa el treball de diversos equips d'impressió pot finalitzar-se amb una sola línia d'acabat.

Producció de revistes petites o de grandàries poc comunes que poden ser impreses de dos en una sola fulla; ampliant la gamma de finalitzats i reduint els costos.

Arquitectura modular:

- Permet substituir components i ampliar opcions a mesura que el seu negoci creix.

- Combinar documents impresos en processos o equips diferents.

- Ús dels equips d'impressió independentment de les seves necessitats o opcions d'acabat.

- Control de la qualitat i exactitud dels seus treballs per mitjà de codis de barres.

- El maneig pot ser realitzat pel mateix operador i al mateix temps que maneja els equips d'impressió.

Alimentador: DSF-2200

Encara que en les premses digitals és molt comuna la impressió dels treballs alçats en ordre seqüencial, molts equips redueixen considerablement la seva velocitat quan els gramatges de paper varien (per permetre a l'equip ajustar la temperatura correcta) o quan s'introdueix una portada preimpresa. Dues safates d'alimentació en el DSF-2200 permeten la combinació de revistes amb cobertes impreses en offset, en un altre equip digital, laminades o vernissades.

Per poder manejar l'àmplia gamma de suports i equips d'impressió existents avui dia, les safates d'alimentació inclouen separació frontal i lateral, detecció ultrasònica de doble fulla i un dispositiu antiestàtic de sèrie per combatre els efectes de la calor, la curvatura i l'electricitat estàtica. A diferència dels sistemes que usen un senzill tambor de succió, Duplo utilitza un gran capçal amb múltiples corretges que alimenten de manera ràpida i fiable

Confeccionador DBM-350/T:

El confeccionador de rang mitjà i totalment automàtic Duplo DBM-350 satisfà les necessitats del mercat digital amb un pressupost ajustat però amb la necessitat de produir treballs de gran qualitat. Capaç de produir revistes A4, A5, A6, A5 panoràmica i mesures custom amb fins a 20 fulles, inclou alimentador manual.

Els capçals de filferro ofereixen una construcció sòlida i baixos costos de funcionament respecte a les grapes. L'engrapat tipus Omega opcional permet emmagatzemar les revistes en carpetes mentre que la premsa de llom crea revistes més planes.

Característiques de sèrie:

Controlador PC: permet crear, guardar i rellamar múltiples programes mitjançant un interface de funcionament simplificada sobre un PC amb Windows.

Sistema antiestàtica: anul·la l'estàtica pròpia de la impressió digital, millorant l'alimentació i l'acabat.

Detector ultrasònic de doble fulla: detecta amb precisió la doble alimentació, detenint-la abans d'entrar al sistema i causar errors.

Detecció òptica de marca: ofereix un nivell extra de seguretat evitant fulles perdudes per problemes d'impressió.

Safata d'alimentació extraïble: facilita la càrrega del paper i redueix l'esforç de l'operador.

Opcions:

Lector de codi de barres: ofereix millor seguretat sobre la producció. Les càmeres integrades poden llegir codis 1D i 2D permetent la producció de revistes amb un nombre de pàgines variable.

Kit d'assistència d'aire: l'aire se subministra a pressió en el frontal i el lateral de la pila de fulles per assegurar una alimentació sense problemes; però per a format

Kit de precarga: la safata inferior roda fora de l'alimentador per a un fàcil accés però aquest accessori permet carregar i alinear les fulles en la safata abans de col·locar-la en l'alimentador.

Llom quadrat ASM-350: una demanda creixent al mercat digital, l'ASM-350 produeix revista amb un acabat tipus lliuro. Pot funcionar en by pass quan no es necessita.