Bito Sistemas de Almacenaje, S.L. - Contenidors de plàstic

Bito BN

Caixes: amb obertura lateral

Fotografia de Caixes
Bito presenta les caixes BN en norma europea amb la seva obertura lateral que permet un control visual així com picking directament de la caixa.

En tendes, la presentació i venda s'efectuen directament de la caixa.

Existeixen diversos accessoris per a aquest tipus de caixes com la barra de transport, finestreta, tapa combinable, tancament de frontissa per a la tapa i etiquetero.

La barra de transport facilita el transport i maneig de la mercaderia, està fabricada en material sintètic negre i és de fàcil muntatge amb cargols.

La finestreta serveix de protecció antipolvo fabricada en material sintètic transparent, i adaptable per a totes les caixes exceptuant el model BN 4314 amb visió total.

La tapa combinable es pot emprar com a tapa antipolvo, tapa abatible o tapa de tancament, mantenint-se la capacitat per apilar.

El tancament de frontissa per a la tapa és de material sintètic blanc i es pot encaixar. Amb dues frontisses és abatible per obrir i de quatre frontisses és amb tapa tancada.

L'etiquetero està fabricat en material sintètic transparent, es fixa per sota de la finestreta, i és per a etiquetes de 68 mm fins a 95 mm d'ample.