Disset Odiseo, S.L. - Mobiliario y equipamiento para vestuarios

Bancs de vestuari: amb llistons de fusta o fenòlics

Fotografia de Bancs de vestuari
Els bancs de vestuari amb estructura d'acer i llistons de manera no necessiten muntatge i opcionalment es poden subministrar amb prestatge inferior per posar sabates, borses, etc. També amb estructura penja-robes inclosa. Existeixen models de doble cara.

Els bancs de la sèrie fenòlica, oferts per Disset Odiseu, es caracteritzen per la màxima qualitat de materials, modularidad, personalització d'acabats i resistència a tota prova. Estan disponibles en vuit colors diferents.

Aquest tipus de producte està indicat per a àrees públiques i llocs on la higiene exerceix un paper fonamental, tals com a hospitals, instal·lacions esportives, zones Spa, hotels, empreses d'alta tecnologia, etc.

Els bancs estan fabricats amb material compacte de resines fenòliques termo endurides i posseeixen un caràcter ecològic, ja que compten amb un ús òptim de la matèria primera fins a una durada màxima del producte.

Els bancs de vestuari són d'alta resistència al rayado, al desgast, a la humitat i a les substàncies químiques. A més, són molt fàcils de netejar gràcies a la seva superfície no porosa en la qual la brutícia no arriba a adherir-se.