Easyfairs Iberia Empack-Madrid - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Easyfairs Iberia Empack-Madrid
Edgar Neville, 27, 2º B
28020 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑915591037  
w:  www.easyfairs.com
Organització de salons professionals.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Easyfairs Iberia Empack-Madrid

Empack Madrid, the future of packaging technology, torna els dies 5 i 6 de novembre de 2014, després de l'èxit de la seva última edició, per seguir sent el punt de trobada anual del sector de l'envàs i embalatge.
En Empack 2014, més de 5.600 professionals podran contactar amb més de 200 empreses proveïdors de packaging. És el Saló indicat per conèixer totes les novetats del sector.
A més, per primera vegada en 2014, presentem Packaging Innovations, The future of branded and inspirational packaging. El punt de trobada dels professionals del packaging de disseny que ja triomfa a Europa i que es presenta per primera vegada a Madrid. Un espai d'inspiració i tendències que reunirà a proveïdors i dissenyadors de packaging amb directors de màrqueting, comunicació i Brand Managers.
En celebrar-se també juntament amb la quarta edició de Logistics, la plataforma comercial del magatzematge, manutenció i logística.
Els dies 5 i 6 de novembre seran la data ineludible per als visitants que desitgin trobar idees en totes les fases de la cadena de valor.
 
Amb seu a Brussel·les i una xarxa internacional d'oficines, easyFairs organitza fires a Àustria, Bèlgica, Canadà, Colòmbia, Dinamarca, Finlàndia, Alemanya, Irlanda, Holanda, Noruega, Polònia, Rússia, Espanya, Singapur, Suècia, Suïssa i el Regne Unit.