Viuda de Rafael Estevan Giménez, S.L. - La Viuda - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Viuda de Rafael Estevan Giménez, S.L. - La Viuda
Pol. Ind. Rio Vinalopó, s/n Aptdo 7
03630 Sax (Alacant) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑965474000   +34‑965474001  
w:  www.laviuda.es
Fabricant de granzas i extrusió de persianes, calaixos de registre i altres perfils de PVC per a l'habitatge.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Viuda de Rafael Estevan Giménez, S.L. - La Viuda

Fundada en 1928, Vda. DE RAFAEL ESTEVAN GIMÉNEZ, S.L. va estar dedicada en els seus inicis a la fabricació de persianes de fusta i fusteria.
L'any 1965 es produeix un gir al seu programa de producció i es crea una sòlida base com a fabricant de perfilería de 5 a 6 metres en PVC que arriba fins a l'actualitat, amb el posicionament de ser els majors fabricants d'Espanya dins del nostre sector. Disposem de 20 línies d'extrusió i 4 de coextrusión en nova tecnologia d'alt rendiment, secció pròpia per al barrejat i granceado de productes químics components del PVC, i el seu posterior granulado en més de 130 tonalitats de la carta RAL en estoc per a calaix monoblock en 155 dipòsits o sitges independents. Amb posterioritat s'han anat incorporat molts articles més, per norma protegits industrialment.
L'empresa està dotada d'un Laboratori Certificat d'Anàlisi i Assajos Plàstics i dues àrees d'assajos per a certificació CE, així com Departament de R+D+i compost per un especialitzat equip humà. És membre del Comitè Tècnic del Grup de Persianes, Tendals i els seus Accessoris, de l'Associació Espanyola de Fabricants de Finestres (ASEFAVE), a més de l'Institut Tecnològic AIJU. Gràcies a tot això, la nostra empresa ha pogut crear i fabricar bona part de productes capdavanters al mercat del sector, disposant de la propietat intel·lectual i la Patent de la majoria d'ells: actualment més de 50 registrades.
Vda. DE RAFAEL ESTEVAN GIMÉNEZ, LaViuda, compte en l'actualitat amb els proveïdors de matèries primeres més importants, de prestigiosa reputació nacional i internacional, com el grup SOLVIN o BASF, per a la fabricació dels nostres productes en PVC, i el grup NOVELIS-ALCAN, per a la nostra línia de negoci en alumini. A més, amb la confiança de qualificats clients i distribuïdors en els sectors de la construcció i el disseny no només a Espanya, sinó en altres països d'Europa, Sud-amèrica, nord d'Àfrica i Àsia.
I dins d'aquesta política d'internacionalització que LaViuda ve duent a terme, és important destacar el compliment amb les exigències tècniques que el mercat francès imposa cap als productes de PVC a través del seu Organisme de Certificació LNE de la Marca NF-132 per PVC d'ús exterior, havent aconseguit aquesta certificació en la formulació i fabricació de tota la nostra oferta de perfils de persiana de PVC a França, en la seva gamma completa de colors blanc, beix i gris, i disposant a més (com la resta de catàleg de perfils de LaViuda), dels seus corresponents assajos de Resistència al Vent per al Marcat CE i de la seva Classificació de Reacció al Foc M1.
L'empresa ocupa, en un polígon industrial propi de 32.000 m2, una superfície construïda de 18.000 m2 de naus de nova construcció, equipades amb maquinària d'última tecnologia. Compta amb la conformitat i marcat CE per a persiana de PVC i alumini i per a porta enrotllable d'alumini, respectivament, i amb la totalitat de certificats de diferents prestacions de calaix per a persiana que exigeixen les normatives actuals. A més, complint amb les exigències de les normes harmonitzades per al marcat CE relatives a les persianes enrotllables i gelosies, LaViuda disposa de laboratori propi certificat d'anàlisi i assajos plàstics i de dos bancs per a la realització dels seus propis assajos de resistència al vent conforme a la norma UNE-EN 1932, permetent conèixer el comportament dels draps de persiana enfront de les accions del vent. Tots els perfils de persiana han estat classificats tenint en compte totes les combinacions possibles d'instal·lació i amples útils. També té implantats els sistemes de Qualitat ISO 9001: 2000 i de Gestió Mediambiental ISO 14001: 2004.