VIPColor Europe - Venture Electronics Spain, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
VIPColor Europe - Venture Electronics Spain, S.L.
Pagesia, 22-24 1-F
08191 Rubí (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935883018  
w:  www.vipcolor.com
Etiquetes, packaging i logística

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
VIPColor Europe - Venture Electronics Spain, S.L.

VIPColor Technologies és un proveïdor d'avantguarda de solucions innovadores per a la producció, gestió i utilització de l'embalatge, producte, promoció, logística i etiquetes de localització, a través de les cadenes de subministrament industrial i minorista. Fem possible la impressió digital d'etiquetes a color per a les operacions del dia a dia.

L'enfocament de la companyia es troba en el treball en xarxa, i la impressió per lots d'etiquetes sofisticades per complir amb la personalització i necessitats particulars dels seus embalatges. Dirigit a empreses que busquen una solució als llargs temps de lliurament i les grans limitacions de quantitats mínimes dictades pels actuals mètodes tradicionals d'impressió, VIPColor es dedica a crear un nou concepte d'alt valor entorn de les activitats d'etiquetatge, envasat i identificació.

Com a membre del grup d'empresa Venture Corporation Ltd www.venture.com.sg, VIPColor és part d'una empresa de ràpid i reeixit creixement, d'àmbit multinacional que ofereix serveis globals en enginyeria d'alta tecnologia i manufactures.

VIPColor compta amb instal·lacions i centres de suport a Amèrica, Àsia-Pacífic i Europa (EMEA).

Més informació en www.vipcoloreurope.com