Mateco Alquiler de Maquinaria, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Mateco Alquiler de Maquinaria, S.L.U.
P.I Poyo de Reva, Calle Levante, A-1.2.2.
46394 Ribarroja del Túria (València) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑902011930   +34‑961767143  
🖷:  +34‑902011727
w:  www.mateco.es
Lloguer i venda de carretons i plataformes

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Mateco Alquiler de Maquinaria, S.L.U.

Vamasa Maquinària SL és una empresa capdavantera en el sector de lloguer i venda de plataformes i carretons elevadors. Amb una gamma àmplia i un excel·lent servei treballa per donar la resposta més adequada a cada necessitat.

La proximitat al client, la disponibilitat i l'excel·lent qualificació del personal, units a molts anys d'experiència, són la garantia de qualitat dels nostres productes i serveis. A més de trobar-se avalada per la normativa ISO 9001.

El servei de Vamasa no acaba una vegada es tanca la venda o s'ultima el lloguer de maquinària. Va més enllà. El nostre servei postvenda i el nostre servei tècnic garanteix una assistència tècnica personalitzada i eficaç
A tot això, s'afegeix una àmplia flota de furgonetes taller, un servei de recanvis, la reposició de maquinària en cas d'avaria greu i operaris amb caseta pròpia per a les obres de llarga durada.