Vallor Equipamientos, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Vallor Equipamientos, S.L.
Calle La Solana 64
28850 Torrejón de Ardoz (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916760867   +34‑965113735  
w:  www.vallorequipamientos.es
Especialistes en el Comerç de Vehicles Industrials

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Vallor Equipamientos, S.L.

Són un grup de professionals dedicats a aportar solucions especifiques per a l'equipament dels vehicles industrials dels seus clients.

Amb la seva formació i experiència en el camp de l'automoció industrial i amb el suport de les noves tecnologies ofereixen l'equipament que més s'adecua a les necessitats de les empreses que operen en sectors com el de la construcció, obra pública, transport d'àrids, desmuntis, etc, així com en els treballs de recollida, ferralles i reciclat.

En el seu afany d'oferir el millor producte del mercat a totes les empreses i professionals del sector , Vallor Equipaments es converteix, des de l'any 2001, en distribuïdor i servei oficial, de la prestigiosa signatura alemanya FX Meiller, reconeguda a nivell mundial per la qualitat dels seus sistemes hidràulics, superestructures i basculants: Meiller Kipper.

El compromís: producte i servei de qualitat per a clients que inverteixen en qualitat.
Els mitjans: departament d'enginyeria propi, àmplies instal·lacions amb tallers i zones de muntatge perfectament equipats, xarxa de tallers col·laboradors de servei.
Les persones: gerència emprenedora, enginyers especialistes, comercials formades i un equip de professionals altament qualificats en taller; soldadores, pintors, xapistes, així com especialistes en hidràulica, electricitat, pneumàtica i mecànica.