Ulma Agrícola, S.Coop. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Ulma Agrícola, S.Coop.
Torreauzo, 18A - P.O. Box 50
20560 Oñati (Gipuzkoa) Espanya
☎:  +34‑943034900  
🖷:  +34‑943716466
w:  www.ulmaagricola.com
Fabricació d'hivernacles, cortavientos i els seus components

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Ulma Agrícola, S.Coop.

ULMA Agrícola és una empresa en desenvolupament permanent, orientada a col·laborar amb el productor agrícola, realitzant una oferta integral de sistemes productius de cultius baix abric, amb un alt grau d'enginyeria i forta presència internacional. Està especialitzada en la fabricació d'hivernacles i els seus complements, així com cortavientos.

Des de 1979 ULMA Agrícola fabrica els seus propis materials per a la construcció d'estructura d'hivernacles, en processos totalment robotitzats, que abasten des de la conformació del tub fins al producte acabat i la seva distribució.

ULMA Agrícola compta amb una extensa xarxa tècnic-comercial, tant a nivell Nacional com a Internacional, que assessora adequadament sobre les necessitats de cada cultiu.

Disposa d'un ampli departament d'enginyeria multidisciplinària preparat per escometre amb èxit qualsevol projecte, aplicant l'última tecnologia en disseny i càlcul per a una optimització dels recursos disponibles pel client.

A fi d'oferir instal·lacions integrals "Clau en mà" preparades per obtenir la màxima producció, tant en qualitat com en quantitat, també inclou en la seva oferta el servei d'enginyeria, muntatge i assistència post venda especialitzada, seguint les normes de Prevenció de Riscos Laborals.

Compleix amb la normativa Europea de disseny i muntatge vigent, UNEIX 13031-1, dins d'uns processos on impera la política de Qualitat Total, havent aconseguit la certificació ISO 9001.

Pertanyent al Grup ULMA, forma part d'un dels majors grups empresarials del nord d'Espanya compost per vuit negocis, tots ells empreses capdavanteres capaces de competir globalment en entorns internacionals, compartint entre ells experiències, valors i cultures comunes.